Klub željezničkih
modelara “Zagreb”

Alpe-Dunav-Jadran: treći dan izložbe 21.5.2023.

Treći dan izložbe u nedjelju počeo je žestoko od samog početka, naravno samo što se tiče broja posjetitelja.

Svi timovi su bili na svojim mjestima uz makete koje izlažu, sve je funkcioniralo kako treba i puni dan izlaganja (10:00 – 18:00) je obavljen na veliko zadovoljstvo i publike i nas izlagača.

Nakon što je fučkaljka označila kraj izložbe u 18:00, svi timovi su prionuli na rastavljanje maketa, spremanje u kutije ili druge načine pakiranja i pripremama za njihov prijevoz kućama. Oko 22:00 zadnji umorni tim je napustio dvoranu i sve je bilo spremno za razvoženje maketa vlasncima u ponedjeljak.

Opća ocjena je da je izložba bila jako uspješna i da smo i organizacijski i izložbeno postavili vrlo visoke kriterije za naše prijatelje modelare iz regije. Family Mall se pokazao dobrim i pouzdanim partnerom te je osigurao odličan marketing i logistiku.

Hvala i svim izlagačima iz Hrvatske, Slovenije, Mađarske, Austrije i Italije, kao i svim našim članovima i prijateljima Kluba koji su u raznim ulogama u ova tri dana izlaganja i nebrojene dane i noći prije izložbe dali svoj doprinos ovom velikom uspjehu.

Nadamo se da se vidimo i sljedeće godine na sličnoj izložbi povodom 55-te godišnjice osnivanja KŽMZ!