Klub željezničkih
modelara “Zagreb”

Dojmovi sa izložbe KŽMZ na Zagreb Auto Showu

Sajamska priredba Zagreb Auto Show otvorena je u utorak 5. travnja, a srijeda 6. travnja bio je prvi ”udarni dan” kada su vrata Zagrebačkog Velesajma bila otvorena za posjetitelje u punom radnom vremenu od 10.00 do 21.00 sat .

Izložbu KŽMZ – Kluba željezničkih modelara Zagreb samo u prijepodnevnim satima razgledalo je nekoliko stotina posjetitelja, većinom odraslih ali je bilo i djece predškolske i školske dobi . Mnogi od njih su pokazali zanimanje za naš hobi i raspitivali se o tehničkim detaljima, cijenama modela i mogućnostima nabave. Stoga početak izložbe možemo smatrati uspješnim .

U ovom kratkom izvještaju objavljujemo i svojevrsnu foto-kronologiju priprema za izložbu te prve dojmove u slici i riječi o ugođaju u našem skromnom kutku Kineskog paviljona . Autori fotografija su Dragutin Staničić, Rudolf Lovnički, Toma Bačić i Stanko Budisavljević.

Podsjećamo, velesajamska priredba Zagreb Auto Show je otvorena do nedjelje 10 . travnja. Naša izložba se nalazi u paviljonu 11c, a vrijeme za posjete je

  • u četvrtak 7. travnja od 10.00 do 21.00 sat
  • u petak 8 . travnja od 10.00 do 23.00 sata
  • u subotu i nedjelju 9. i 10. travnja od 9.00 do 21.00 sat

POSJETITE NAS – OBIŠČITE NAS – VISIT US – BESUCHEN SIE UNS !

Fotogalerija