Klub željezničkih
modelara “Zagreb”

Burza malih vlakova i autića u Virovitici 1.4.2023.

Za 15. Burzu malih vlakova i autića organizatori su pripremili sadržaje kako za ljubitelje modela vlakova i autića tako i za one natjecateljskog duha pa i one koji samo vole obilaziti zanimljive muzeje.

Sam sajam održat će se na parkirnom prostoru Željezničkog kolodvora u Virovitici kao otvoreni dio te prostor kafića Train ( također na samom kolodvoru ) za one koji žele biti u zatvorenom prostoru.

Parking je također besplatan.

Na sajmu će sudjelovati više od 20 izlagača sa nekoliko stotina modela vlakova i autića za kupnju, prodaju ili dobru staru razmjenu. Oni koji se još nisu pridružili, a htjeli bi izlagati ili prodavati modele, još se stignu prijaviti na broj 098 1729994 (Goran). Osiguran je izlagačko prodajni prostor u zatvorenom ili otvorenom prostoru te je isti besplatan (dobrodošla je donacija modela vlakića ili autića kao nagrade djeci koja sudjeluju na tradicionalnoj utrci autićima na daljinsko upravljanje).

Za izlagače je osiguran topli obrok na samom sajmu.

Muzej malih vlakova „ Virovitica voli vlakove“ s više od 3.000 modela vlakova na glavnom željezničkom kolodvoru na 1. katu maketa bit će otvoren od 9 do 17h .
Ulaznica za Muzej je 5 eura po osobi , djeca do 5 godina ne plaćaju ulaz.