Klub željezničkih
modelara “Zagreb”

XII. Susret željezničkih modelara

Napunili smo šest godina održavanja Susreta! XII Susret održan u subotu 26.11.2011. bio je još jedan od uspješnih kombinacija izlaganja, kupnje, prodaje, razmjene, izmjene informacija, sretanja starih prijatelja i poznanika, te svih drugih vidova uživanja u našem zajedničkom lijepom hobiju .
Tema naših izložaka bila je završetak pristupnih pregovora s EU, gdje smo izložili modele željeznica s područja država EU. S količinom izložaka za neke države smo bili ugodno iznenađeni, a u čuđenju kako nemamo baš niti jedan vagon iz nekih drugih .
Imali smo i goste. Mia Mirela Jezernik izložila je dio svoje bogate kolekcije puzzla i za svoj dio pripremila pravi koncept izložbe s katalogom . Kolege iz Hrvatske udruge vojnih minijaturista (HUVM) su nam i ove godine “vratili” gostovanje na njihovoj Crnoj Kraljici i izložili vitrinu i stol prepun zanimljivih maketa njihovih članova . I ovaj put naš stručni žiri izabrao je jednu maketu kao najbolju i njenom autoru dodijelili smo nagradu našeg sponozora Carta Magica .
Iz razgovora s kolegama, prijateljima, posjetiteljima, našim članovima i ostalim “zainteresiranim stranama” zaključujemo da je i ovojesenski susret bio na razini i da s veseljem očekujemo slijedeći XIII Susret željezničkih modelara u proljeće 2012 . godine.

Prodaja

Vitrine