Klub željezničkih
modelara “Zagreb”

XIII. Susret

Bez obzira na redni broj Susreta, ovogodišnji Susret je protekao bez problema – svi koji su trebali pomoći pri organizaciji, spremanju i raspremanju su obavili točno svoj dio posla, izložbeni dio je bio također kombinacija već viđenih i potpuno novih izložaka, a ponuda novih i rabljenih modela bila je najbolja do sada .
Od izloženog izdvajamo TT “Mađara” i H0e “Samoborček” motorne vlakove, oba rezultat samogradnje našeg Željka Sestrića, te vrlo lijepo složene i dokumentirane dvije police posvećene obljetnicama HŽ-a, koje je pripremio i precizno postavio naš član Krešimir Blaznik . Uz naše uobičajene prodavače treba istaknuti ponovni dolazak naših vojvođanskih kolega obitelji Francuz.

I ovaj puta su nam se, već tradicionalno, priključili i prijatelji iz Hrvatske udruge vojnih minijaturista (HUVM) sa zanimljivima maketama od kojih smo jednu i nagradili prema izboru našeg žirija . Posebno im se zahvaljujemo i čestitamo jer su nam se (uz svoje bolje polovice) pridružili, iako su taj dan sudjelovali na još jednom natjecanju na kojem su osvojili brojne medalje .

Ovaj put je bilo nešto manje posjetitelja nego obično jer su lijepo vrijeme i velika vrućina mamili ljude izvan zatvorenih prostora.
Vidimo se na XIV . Susretu koji će se održati 24. studenog na istom mjestu u isto vrijeme!